Teambuilding

Een kleinschalige plek vol karakter om een paar dagen met 4-12 collega’s de werking van je organisatie of bedrijf te bespreken. Of uit te waaien. Binnen of buiten.

Je organiseert zelf de sessies, maar ik kan wel een klankbord zijn voor jullie wilde ideeën of nieuwe strategie, of professionele coaches aanraden. 30 jaar bestuurservaring. 

Binnen jullie tijdsbestek organiseer ik op maat verzorgde themawandelingen. Fietsen, kayak, wildplukken, yoga, etc... zijn mogelijk via een eigen select netwerk zonder verdere tussenpersonen. 

Geen gedoe met de praktische organisatie van catering. Uit eigen bio tuin, plaatselijke ambachtelijke producten of wild, vegetarisch, vegan, ik zorg er voor. Zelf koffie zetten of frambozen plukken, dat kan ook, dit is geen hotel.’s Avonds begeleid kookatelier, informeel bijpraten aan de haard of een open vuur.

Een mix van mogelijkheden en beperkingen die steeds weer een goede sfeer en resultaten garandeert. Geen verdere tussenpersonen en kosten.

Op een goed uur rijden van Brussel. Midden in Belgiës grootste natuurpark.

Meer info kan gestuurd worden. Prijs ifv programma. Vb. 10 deelnemers, 2 maal diner, 2 nachten en 2 temawandelingen 150 € pp. 
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0499 96 58 20

Was reeds de inspiratieplek voor theatermakers, bankmanagement, schrijvers, verzekeringsactuarissen, striptekenaars, topmanagers, nieuwsredacties, culturele websitemanagers, sociale organisaties, onderwijsorganisaties, fietsclubs. Over thema’s als de integratie van nieuwkomers, microfinanciering in de ontwikkelende wereld, een overkoepelende infobron over culturele activiteiten, stripworkshops, de digitale strategie van een bank,  een risicostrategie voor een verzekering, een rendabel businessplan voor een wat wild gegroeide activiteit, de boel samen houden in een organisatie die moet afbouwen.